افزودن کاربر

افزودن کاربر

آیکون‌های مشابه

چند لحظه صبر کنید...

درباره آیکون

توضیحات

این آیکون مفهوم اضافه کردن فرد جدید به لیست، مخاطبین یا گروه را نمایش می دهد. معمولاً در کنار دکمه های مدیریت اعضا، بخش تنظیمات دسترسی یا لیست های مدیریتی برای دعوت از اشخاص تازه وارد به کار می رود. حضور این تصویر در رابط های کاربری به معنای امکان گسترش ارتباطات یا افزایش تعداد کاربران در یک سیستم یا پلتفرم است.

برچسب‌ها