حذف کاربر

آیکون‌های مشابه

چند لحظه صبر کنید...

درباره آیکون

توضیحات

این آیکون مفهوم حذف، لغو عضویت یا خارج کردن یک فرد از لیست مخاطبان را به خوبی منتقل می‌کند. رابط‌های کاربری مدیریتی برای مدیریت لیست اعضا، مسدودسازی یا پاک کردن حساب‌های کاربری از این عنصر بصری بهره می‌برند. قرارگیری این گزینه معمولاً در کنار پروفایل‌ها، تنظیمات مدیریت گروه و لیست‌های دسترسی دیده می‌شود.

برچسب‌ها